Bij het typen van de zoektermen krijg je suggesties. Om deze te bekijken, gebruik je de pijltjestoetsen omhoog en omlaag. Met enter maak je een keuze. Als de selectie een zin is, wordt die zin als zoekopdracht gebruikt. Als de suggestie een link is, wordt de pagina geopend in de browser.
Zo werkt het

Een recensie schrijven

Wil je laten weten hoe je reis is bevallen? Help anderen door te beschrijven wat je leuk vond en wat er beter kon. Hieronder leggen we uit hoe je een recensie achterlaat.

Een recensie achterlaten voor je host

Een recensie over je host schrijven op de computer

1. Ga naar Reizen.
  2. Selecteer de reis waarvoor je een recensie wilt schrijven.
  3. Klik op Aan de slag en laat je feedback achter.
  4. Klik op Indienen om je feedback te plaatsen.

Let op: Je kunt je voortgang opslaan door op Opslaan en sluiten te klikken of tikken. Zo kun je later verdergaan waar je was gebleven. Vergeet niet dat je de recensie binnen 14 dagen na de vertrekdatum moet afronden (of binnen 30 dagen voor ervaringen).

Een recensie achterlaten voor een gast

Een recensie achterlaten over je gast op de computer

1. Ga naar je Inbox.
  2. Selecteer een bericht voor de gast die je wilt beoordelen.
  3. Klik op Aan de slag en laat je feedback achter.
  4. Klik op Indienen om je feedback te plaatsen.

Let op: Je kunt je voortgang opslaan door op Opslaan en sluiten te klikken of tikken. Zo kun je later verdergaan waar je was gebleven. Vergeet niet dat je de recensie voor verblijven binnen 14 dagen na de vertrekdatum moet afronden. Voor ervaringen kan alleen de gast een recensie achterlaten.

Hier vind je tips over het schrijven van een opbouwende recensie en meer over recensies voor een grotere groep gasten. Lees ook meer over hoe recensies werken.