Bij het typen van de zoektermen krijg je suggesties. Om deze te bekijken, gebruik je de pijltjestoetsen omhoog en omlaag. Met enter maak je een keuze. Als de selectie een zin is, wordt die zin als zoekopdracht gebruikt. Als de suggestie een link is, wordt de pagina geopend in de browser.
Zo werkt het
Host

Kalenders van meerdere Airbnb-advertenties koppelen

Niemand zit op dubbele boekingen te wachten. Als je meerdere advertenties voor dezelfde ruimte online hebt staan, bijvoorbeeld één voor een privékamer en één voor de hele woning, dan kun je de bijbehorende kalenders aan elkaar koppelen. Als je vervolgens een boekingsaanvraag voor de hele ruimte accepteert, worden diezelfde datums ook op de kalender van de privékamer geblokkeerd.

Kalenders koppelen voor meerdere advertenties:

Je kunt alleen kalenders koppelen van advertenties met dezelfde hoofdhost (co-hosts kunnen bijvoorbeeld geen kalenders koppelen).

Kalenders koppelen via de computer

1. Klik op Kalender en kies de advertentiekalender die je wilt koppelen.
  2. Klik op Beschikbaarheid en vervolgens op Kalenders koppelen.
  3. Klik op Meerdere Airbnb-advertenties koppelen.
  4. Kies de hoofdadvertentie die jouw andere advertenties bevat.
  5. Klik op Volgende.
  6. Selecteer de advertenties die je wilt koppelen.
  7. Klik op Kalenders koppelen.

Alleen de kalenders van advertenties die jij selecteert zijn aan elkaar gekoppeld.

Kalenders ontkoppelen voor meerdere advertenties:

1. Ga naar Kalender en kies de betreffende advertentiekalender.
  2. Ga naar het paneel aan de rechterkant of klik op Instellingen voor je tarieven en beschikbaarheidsinstellingen.
  3. Klik op Beschikbaarheid en vervolgens op Kalendersynchronisatie.
  4. Klik op Andere kalenders koppelen.
  5. Klik op de gekoppelde kalenders op Aanpassen.
  6. Deselecteer de advertentie die je wilt ontkoppelen.
  7. Klik op Opslaan.

Externe kalenders synchroniseren

Wil je meerdere kalenders beheren? Lees dan hoe je je Airbnb-kalender met andere websites synchroniseert.