Bij het typen van de zoektermen krijg je suggesties. Om deze te bekijken, gebruik je de pijltjestoetsen omhoog en omlaag. Met enter maak je een keuze. Als de selectie een zin is, wordt die zin als zoekopdracht gebruikt. Als de suggestie een link is, wordt de pagina geopend in de browser.
Zo werkt het
Gast

Je verblijf verlengen

Moet je verblijf nog beginnen of heb je het enorm naar je zin en wil je langer blijven? Dan kun je jouw boeking misschien wel verlengen.

Je host een bericht sturen en een wijzigingsverzoek voor een reis indienen

Als je je reis wilt verlengen, kun je je host een bericht sturen om te vragen of je langer mag blijven of je kunt meteen een wijzigingsverzoek sturen om de boekingsdatums aan te passen.

De datums van je boeking wijzigen

De datums van je boeking wijzigen op je computer

1. Klik op Reizen en selecteer de reis die je wilt wijzigen.
  2. Klik onder Boekingsgegevens op Boeking wijzigen.
  3. Wijzig de datums van je verblijf en tik op Opslaan.
  4. Controleer je wijzigingen en klik op Verzoek verzenden.

Hoe de kosten van je boeking kunnen worden beïnvloed

Accepteert je host je wijzigingsverzoek, dan werken we je boeking bij en worden extra nachten in rekening gebracht. Het oorspronkelijke totaalbedrag en het nieuwe totaalbedrag worden getoond voordat je het wijzigingsverzoek indient.

In de meeste gevallen worden de extra kosten in rekening gebracht via je oorspronkelijke betaalmethode zodra de host je wijzigingsverzoek accepteert.

Bij sommige betaalmethoden moeten gasten de extra betaling binnen 48 uur of vóór hun oorspronkelijke uitchecktijd voldoen, afhankelijk van wat eerder valt.

Je host moet het wijzigingsverzoek voor de reis accepteren voordat het wordt bevestigd

Zodra je het verzoek hebt verzonden, krijgt de host een melding om het goed te keuren of te weigeren.

Als je host de wijziging goedkeurt, krijg je een bevestiging en worden de boekingsgegevens bijgewerkt met de wijzigingen. Als je host jouw verblijf niet kan verlengen of niet reageert, blijft je vertrekdatum hetzelfde.

Als je host niet heeft gereageerd op je wijzigingsverzoek

Als je een wijzigingsverzoek voor een reis hebt ingediend en je host niet heeft gereageerd, kun je een herinnering sturen en de host vragen om je verzoek te bekijken.

Als je reis al achter de rug is

Als je verblijf ten einde is, kun je geen wijzigingsverzoek meer indienen. Je kunt wel een nieuwe boekingsaanvraag naar je host sturen.