Bij het typen van de zoektermen krijg je suggesties. Om deze te bekijken, gebruik je de pijltjestoetsen omhoog en omlaag. Met enter maak je een keuze. Als de selectie een zin is, wordt die zin als zoekopdracht gebruikt. Als de suggestie een link is, wordt de pagina geopend in de browser.
Zo werkt het

Je wachtwoord resetten

Problemen met inloggen? Wachtwoord vergeten? Dat overkomt iedereen wel eens. Lees hier hoe je je wachtwoord reset.

Je wachtwoord opnieuw instellen

Wachtwoord resetten op een computer

1. Klik op Wachtwoord vergeten.
  2. Voer het e-mailadres van je account in.
  3. Klik op Resetlink sturen.

Je krijgt per e-mail een link om je wachtwoord te resetten.

Voor de eerste keer een wachtwoord istellen

Als je een Airbnb-account hebt gemaakt met behulp van een gekoppeld account van Facebook, Google, Apple of je telefoonnummer, hoefde je geen wachtwoord aan te maken.

Wil je graag een wachtwoord maken, zodat je rechtstreeks kunt inloggen? Log dan uit bij je account en volg de stappen om je wachtwoord te resetten. Zelfs zonder wachtwoord kun je op deze manier een tijdelijk wachtwoord krijgen en daarmee een nieuw wachtwoord instellen.

Geen resetlink ontvangen

Heb je de resetlink meerdere keren aangevraagd, controleer dan of je het juiste e-mailadres gebruikt. Weet je niet zeker welk e-mailadres je hebt gebruikt? Zoek dan in je inbox naar eerdere Airbnb-berichten. Als je er geen vindt, probeer dan een ander e-mailadres.

Mogelijk moet je ook de linkvoorvertoning van je e-mailprogramma (bijv. Outlook) of de mailscanner van je e-mailprogramma uitzetten. Anders kan de link al verlopen zijn voordat je die hebt kunnen gebruiken.

Je wachtwoord wijzigen

Volg deze stappen als je je huidige wachtwoord wel weet, maar dit wil veranderen:

Je wachtwoord wijzigen op een computer

1. Klik op Profiel > Account > Inloggen en beveiliging
    .
  2. Klik naast Wachtwoord op Bijwerken.
  3. Voer je huidige wachtwoord in.
  4. Voer je nieuwe wachtwoord in en bevestig dit nog een keer.
  5. Klik op Wachtwoord bijwerken.
Had je iets aan dit artikel?